۱۳۹۱ فروردین ۱۰, پنجشنبه
ایران ۶ ماه پس از حمله نظامی، توان هستهای خود را بازیابی میکند
آمریکا و اسرائیل مکان دقیق تأسیسات هستهای ایران را نمیدانند در نتیجه این امکان وجود دارد که حمله ی نظامی اسرائیل به ایران با موفقیت برای این کشور همراه نباشد.
روزنامه اسرائیلی محافظه کار هارتص به نقل از گزارش روز چهار شنبه ی بلومبرگ، عنوان کرد محققان کنگره ی آمریکا اعتقاد دارند ایران پس از گذشت ۶ ماه از حمله ی نظامی امکان بازیابی توان هستهای و راه انداختن مجدد سانتریفیوژهای خود را دارد.
بر اساس گزارش تحلیلگران در سرویس تحقیقات کنگره ی آمریکا که با استناد به اظهارات مقامات فعلی و سابق ایالات متحده انجام گرفته است، کارگاههای غنی سازی اورانیوم و سانتریفیوژهای جمهوری اسلامی به صورت گستردهای در ایران پراکنده و مخفی شده اند که همین امر حمله ی نظامی اسرائیل را با پیچیدگی هایی مواجه میکند.
اسرائیل و ایالت متحده دقیقا نمیدانند که تأسیسات غنی سازی اورانیوم ایران در کجا قرار دارد و همین امر هرگونه ارزیابی میزان موفقیت احتمالی این حمله را با مشکل مواجه ساخته است.
*پ.ن: از نظر من این گزارش میتواند آغاز برنامه ریزی برای یک حمله ی نظامی "نامحدود" باشد.
۱۳۹۱ فروردین ۹, چهارشنبه
بمبهای عشق اسرائیل و پدافند معشوق ایرانی
امروز در فارین پالیسی گزارشی منتشر شده مبنی بر اینکه اسرائیل به تازگی پشت مرزهای شمالی ایران پایگاه هوایی نظامی تاسیس کرده است، به خودم حق میدهم به برخی پاسخ هایی که در کمپین این عشق میبینم مشکوک باشم، من این پرچم را نمیشناسم، من با این پرچم سرکوب شدم، شکنجه و قتل عام شدم ... خرچنگی که وسط این پرچم هست نیمه ی دیگر همان بختک سیاهی ست که خاورمیانه را به سوی نابودی میبرد، ساکنان ایران و اورشلیم در این بازی نقشی ندارند .
عکس از صفحه ی ایران عاشق اسرائیل است
حدود ۱۰۰۰ زن پاکستانی در سال گذشته به قتل رسیده اند
در سال گذشته حدود ۱۰۰۰ زن و دختر پاکستانی توسط پدر، شوهر و یا برادر خود به قتل رسیده اند که این آمار بسیار وحشتناکی از خشونت منجر قتل ناموسی به حساب میآید.
بر اساس گزارش کمیسیون حقوق بشر پاکستان تلفات واقعی بیشتر از این است چرا که بسیاری از این موارد توسط خانواده یا پلیس مخفی شده است.
این آمار نسبت به سال ۲۰۱۰ حدود ۱۰۰ نفر افزایش داشته است و در بسیاری از این موارد پلیس نیز به عنوان ابزار اعمال فشار علیه این زنان عمل کرده است.
زنان در پاکستان وقتی در مقابل خواستهای خانوادههایشان قرار گرفته و یا اینکه حتا مورد سوضن قرار میگیرند با بی رحمی به نام "ناموس" کشته میشوند.
صدها نفر از زنان افغانستانی به علت "جرائم اخلاقی" در زندان هستند
سازمان دیده بان حقوق بشر در گزارشی که امروز منتشر کرده اعلام داشته که حدود ۴۰۰ نفر از زنان و دختران نوجوان افغانستانی که به علت جرائم اخلاقی در زندان هستند باید هرچه سریع تر آزاد شوند.
این سازمان درخواست کرده که ایالت متحده آمریکا و سایر کشورها دولت افغانستان تحت رهبری حامد کرزای را زیر فشار قرار دهد تا هرچه سریع تر به حبس غیر قانونی این زنان پایان دهد.
این جرائم اخلاقی اکثرا شامل فرار از ازدواج اجباری یا خشونت خانگی ، زنا و رابطه ی جنسی خارج از ازدواج هستند.
زنا بر اساس قوانین فعلی افغانستان مجازات تا ۱۵ سال حبس را به همراه دارد.
۱۳۹۱ فروردین ۸, سهشنبه
آمریکا با ۴۳ اعدام در سال گذشته به مقام پنجم جهان رسید
بر اساس گزارش سازمان عفو بین الملل در سال گذشته حداقل ۶۷۶ نفر در سراسر جهان اعدام شده اند که البته این آمار شامل کشور چین که در آن تعداد اعدامها محرمانه به حساب میآید نیست.
ایران نیز کماکان با آمار بیش از ۳۶۰ اعدام در رتبه ی دوم جای دارد و این سازمان هشدار میدهد تعداد اعدامها در ایران بیشتر میتواند باشد چرا که بر اساس اطلاعات معتبر تعداد قابل توجهی از اعدامها بصورت رسمی اعلام نشده است.
ایالات متحده آمریکا با اعدام ۴۳ نفر مقام پنجم را در فهرست سازمان عفو بین الملل از آن خود کرده است و این کشور تنها عضو گروه جی۸ است که کماکان به اعدام شهروندانش ادامه میدهد.
بر اساس این گزارش در سال گذشته از میان ۱۹۳ کشور عضو سازمان ملل ۱۸ کشور مجازات اعدام را اجرا کرده اند و از میان کشورهایی که سابقن متعلق به اتحاد جماهیر شوروی بودند تنها کشور بلاروس این مجازات را به کار برده است.
سازمان عفو بین الملل میگوید در پایان سال ۲۰۱۱ نزدیک به ۱۹ هزار نفر در سراسر جهان در انتظار اجرای حکم اعدام هستند.
*پ.ن.۱: عکس متعلق به مراسم اعدام آلن آلی دیویس است که پس از شکنجههای شدید، در ۸ جولای ۱۹۹۹ توسط صندلی الکتریکی در آمریکا اعدام شد.
*پ.ن.۲: برای دیدن گزارش ویدویی سازمان عفو بین الملل اینجا را کلیک کنید.
منبع: سایت انگلیسی صدای آمریکا
۱۳۹۱ فروردین ۷, دوشنبه
مخالفت با جنگ و دریوزگی سیاسی
پاسخ فعالان ضد جنگ در اسرائیل که با حمایت احزاب چپ این کشور علیه حمله به ایران واکنش نشان میدهند "من یک صهیونیست هستم" نیست ... این خیانت به مردمی است که درون کشور خودشان نیز برای حمایت از حق انکار نشدنی مردم فلسطین سرکوب میشوند و به زندان میروند. اسرائیل بر اساس قراردادهای صلحی که خودش پذیرفته ملزم به آزاد سازی اراضی اشغالی، توقف کشتار فلسطینیها و شهرک سازی است ... أشواق دمي لأرضي وداري یا شعب الفلسطيني!
بگذریم از اینکه رادیوفردا نیز در در پاراگراف آخر گفتوگویی که با فرنوش رام، خبرنگار در اسرائیل داشته اینچنین نوشته: " تقریبا میشود گفت که احزاب در ایجاد آن نقشی نداشتند. اما هیچ تردیدی نیست که احزاب میانه و چپ اسرائیل هم مسلما از این نوع تجمعها طرفداری میکنند."
*پ.ن. ۱: عکس مربوط به بزرگترین تظاهرات ضد جنگ با ایران است که مردم اسرائیل در روز ۲۴ مارس داشتند.
*پ.ن.۲: برای دیدن فیلم این تجمع اینجا را کلیک کنید.
۱۳۹۱ فروردین ۵, شنبه
ما عاشق فلسطین هستیم
اسرائیل داف نیست عجوزهای است با تاریخ شکنجههای وحشیانه و کشتار مردم فلسطین از من نخواهید با قاتل معشوقهام به رختخواب بروم.
دولت شکل گرفته در مزارع غصب شده ی زیتون را - وقتی هنوز کشتار مردم و شکنجه در زندانهای اسرائیل ادامه دارد - به رسمیت نمیشناسیم. از نظر من مساله ی فلسطین تنها یک راه حل دارد: آزاد سازی اراضی اشغالی، توقف شهرک سازی و قتل عام مردم و بازگشت به مرزهای پیش از سال ۱۹۶۷.
نام سرود ملی خلق فلسطین "فدایی" است. سرود فدایی فارسی را که حمید اشرف نیز خوانده است از روی آن ساخته اند .
روزی شهید می شوی از بس که زنده ای ...
۱۳۹۱ فروردین ۴, جمعه
سقوط یک شی فضایی ناشناخته در سیبری
یک شی فضایی به وزن ۲۰۰ کیلو گرم و ارتفاع حدودن ۲ متر در نزدیکی یک روستا در منطقه ی سیبری سقوط کرده است.
به گزارش دیلی میل، کارشناسان فضایی روسیه میگویند به نظر نمیرسد این شی مربوط به فناوری موشکهای فضای و راکتهای حمل ماهواره باشد.
مردم محلی اصرار دارند این شی که در حال حاضر تحت حفاظتهای شدید پلیس قرار دارد، درب جداشده ی یک سفینه ی فضایی یعنی یوفو است.
۱۳۹۱ فروردین ۳, پنجشنبه
آب دلیل جنگها و ابزار تروریسم آینده خواهد بود
بر اساس گزارش آژانس اطلاعات و امنیت آمریکا که روز پنجشنبه منتشر شد، خشکسالی، سیل و کمبود آب شیرین میتواند به تنشهای جدی در ۱۰ سال آینده بین کشورها یا درون خود کشورها منجر شود.
به گزارش آسوشیتد پرس، بر این اساس اما از سال ۲۰۲۲ به بعد، از آب به عنوان یک ابزار تروریستی استفاده خواهد شد که این احتمال برای جنوب آسیا، خاورمیانه و شمال آفریقا بسیار بیشتر است.
۱۳۹۰ اسفند ۲۸, یکشنبه
گارد شکست طلبی و جنبش خیابانهای سوریه
من نمیفهمم چرا همه فیلم جسدها و زخمیهای وحشتناک و جنایات سوریه را به اشتراک میگذرند؟
از این دست فیلمها در جریان لیبی و عراق و افغانستان و کردستان و ... زیاد هست اما همان کسانی که به صحنههای تماشای حکم اعدام به عنوان "رواج خشونت" انتقاد میکردند حالا دارند تصاویر یکی از کثیفترین و خشنترین جنایت تاریخ را با دوستانشان به اشتراک میگذرند.
به جای این سبک کار که تنها به شکست جنبش خیابانهای سوریه منتهی خواهد شد، تحلیل بیشتری ارائه کنید لطفا.
احمد فاروقی قاجار، معمار سینمای مستند ایران
صبح امروز، امیرمحسن محمدی: پس از اهدای جایزه اسکار به اصغر فرهادی سیل موج شادی و تحسین ما بین ایرانیان براه افتاد و بسیاری حتا عکسهای نمایه فیس بوکشان هنوز “اصغر فرهادی” است. موجی از جنس جذابیتهای اروتیک هالیوود، که موجب شده بسیاری که حتا الفبای سینما و تاریخچه جایزه زرد اسکار را هم نمیدانستند به جنون جمعی وا داشته شوند؛ هر آینه مانده اصغر فرهادی را به رهبر معنوی خود تبدیل کنند غافل از این که تاریخ سینمای ایران فیلمسازان بسیار بزرگی را با خود دارد که در گیرودار سیاسی شدن هنر و سینما و تئاتر به تاریک خانه فراموشی سپرده شدهاند.
یکی از این فیلم سازان برجسته تاریخ سینمای ایران “احمد فاروقی قاجار” است که متاسفانه در جستجوی اینترنتی هیچ سرفصل و مطلب مجزایی به فارسی در باره ی فاروقی وجود ندارد، تنها در خاطرات بعضی از بزرگان سینما به او اشاره شده است و این نشانه اوج ناشناختگی و مهجور ماندن این فیلمساز بزرگ ایرانی است.
احمد فاروقی قاجار اولین ایرانی است که جایزه جشنواره ی کن را در سال ۱۹۶۴ از طرف شورای عالی تکنیک این جشنواره برای فیلم مستند- داستانی “طلوع جدی”دریافت میکند واز همین روی به جرات میتوان او را “معمار سینمای مستند ایران” نامید.
فاروقی فیلم “طلوع جدی” را در ۲۵ سالگی میسازد. این فیلم درباره مسائل اجتماعی شهر اصفهان است و بخشی از آن در مسیر قایم باشک بازیهای دختر و پسری نوجوان در بناهای معماری اصفهان اتفاق میافتد.
این فیلم در همان سال جنجال شدیدی در مطبوعات ایران میآفریند، تا جایی که در سال ۱۳۴۱ مجله فیلم و هنر مقالهای اعتراضی زیر عنوان: “آقای فاروقی بهتر است شما گورتان را گم کنید” در مورد او منتشر میکند.
او در سال ۱۳۴۳ در مصاحبهای که با خبرنگار مجله ی روشنفکر انجام میدهد، در پاسخ به سوالی که در مورد راه حل بهبود فیلم سازی در ایران از او پرسیده شد گفته بود: “باید سه چهارم فیلمسازهای تجاری را ریخت دور … نه، نه، کلیه ی فیلمسازهای فعلی بروند گورشان را گم کنند، بروند یخچال دست دوم بخرند و پسته بفروشند، پسته بفروشند، شر خودشان را از سر سینمای فارسی کم کنند تا جوانانی که حرفی برای گفتن دارند جای آنها را بگیرند.
احمد فاروقی قاجار در سال ۱۹۳۸ در پاریس متولد شده و تحصیلاتش را در رشته ی سینما در اروپا و آمریکا به اتمام میرساند، از دیگر آثار او میتوان به تهران امروز ۱۳۴۱، طلوع جدی ۱۳۴۲ ، افق ۱۳۴۳، دنیاى دیگر ۱۳۴۵ ، بحران در یونان ۱۳۴۶، بحران چکسلواکى ۱۳۴۷ ، سپتامبر سیاه ۱۳۴۷، هنر اسلامى ۱۳۴۸، پیدایش بنگلادش ۱۳۵۰ و بسیاری دیگر اشاره کرد.
۱۳۹۰ اسفند ۲۷, شنبه
از شی وارگی همسرهای مجازی تا مجازهای همسر
امروز در اکثر سکس شاپها و فروشگاههای اینترنتی وجود دارند، به شکل تهوع آوری چشمک میزنند و مشتری میخواهند.
نمونه ی ارزان تر آن "ریل دال" است و حدود ۶۰۰۰ دلار قیمت دارد، با پوستی شبیه انسان و ۱۰۰ گیرنده ی حسی در نقاط مختلف بدن و امکان انجام ۱۶ فرمان همزمان را از فاصله ی ۲ متری و همچنین حساسیت بالایی به صدای صاحبش به همراه قابلیت رمز گذاری دارند.
نمونه ی پیشرفته تر این همسر مجازی که "رکسی" نام دارد، بین ۵۰۰۰۰۰ تا ۱ میلیون دلار قیمت دارد.
رکسی یک ربات پیشرفته ی کامل است، حسگرهای بسیار حساسی دارد که به لمس کردن واکنش نشان میدهد و حرف میزند، الگوریتمهای پیشرفته ی این ربات موجب میشود که به راحتی بتواند با شما صحبت کند. ایشان میتوانند به اینترنت متصل شوند و آموزش ببینند، به علاوه مالک میتواند شخصیت این ربات را انتخاب کند و تغییر دهد.
بی شک همه چیز از خیار، هویج و میوههای مشابه آغاز شده است، وقتی که انسانها عمل جنسی و یا به ارگاسم رسیدن را با یک شی تجربه کردند و پس از ورود به عصر مدرن تر اقدام به تولید آلتهای جنسی مردانه کردند.
با توجه به سرعت بسیار زیاد پیشرفت تکنولوژی، دارم به دهها سال دیگر فکر میکنم که وقتی انسانها یکدیگر را ملاقات میکنند در نگاه اول برسی میکنند آیا با یک ربات رو به رو شده اند یا با موجودی انسانی حرف میزنند.
مدت زیادی از نوشتن رمانهای علمی-تخیلی توسط ژول ورن نمیگذرد که در زمان خودش باور نکردنی به نظر میرسید اما تقریبا بصورت کامل به واقعیت پیوست، آیا سینمای علمی تخیلی موجود هم روزی به واقعیت میپیوندد؟ آیا در قرن ۲۱ شاهد همه گیر شدن رباتهای انسانی در قامت سرباز، پلیس، کارگر، دوست و خانواده خواهیم بود؟ آیا شی وارگی جز این معنایی میدهد؟
برای دیدن ویدویی در اینباره اینجا را کلیک کنید.
جماعت چرتی ... جامعه ی خواب ... تجمع پریشان
فیسبوکیها دارند دوباره کمپین میکنند، همین روزها پیجهای جدید باز میشود، اما این کارتونی که به نام مجله ی امریکایی کلومبوس دیسپچ منتشر شده و دوباره تمام فیس بوک و وبلاگها را دارد پر میکند مربوط به ۵ سال پیش است یعنی شماره ی موّرخ ۴ سپتامبر ۲۰۰۷.
هرچند تا الان بیش از ۲۳۰۰ نفر امضا بر علیه آن جمع کرده اند اما از نظر به هیچ وجه جنبه نژاد پرستانه و ضد ایرانی ندارد و بسیار خوب ماهیت رژیم جمهوری اسلامی را نشان داده است.
پ.ن: هرکس زود تر از بقیه به من گفت "وطن فروش" ۲۰ میگیره!
۱۳۹۰ اسفند ۲۶, جمعه
سومین نوروز بدون علی / امیرمحسن محمدی
حوالی نوروز ۱۳۸۸ بود و اکثر رفقای اصفهان از بند الف- طا حفاظت اطلاعات زندان مرکزی اصفهان آزاد شده بودند.
در آن زمان رفیق جان باخته علیرضا داودی زیر فشار بسیار شدیدی برای انجام اعترافات واهی قرار گرفته بود، به شدت تهدید شده بود که پدرت را هم به علت مصاحبه و انعکاس اخبار بازداشت خواهیم کرد و پیش تو خواهیم آورد.
خاطرم میآید علیرضا در جواب تهدید به بازداشت پدرش تنها گفته بود:
"ایناش دیگر به من ربطی نداره، فقط اگه قرار شد بیاد اینجا بگین آجیل عید یادش نره!"
دل تنگم رفیق ...
خبر فوری: هزاران نفر از نیروهای ناتو به مناطقی از بغداد حمله کردند
امیرمحسن محمدی: دهها هنگ نیروی زمینی ناتو با پشتیبانی چرخ بالها در مناطقی از عراق و کشورهای دیگر خاورمیانه، طی عملیاتی که "فرمان وظیفه" نامییده شده است، درگیریهای خونینی را بوجود آورده اند.
از آمار دقیقی از تعداد کشته شده گان و زخمیهای این جنگ که از پایگاه نظامی "ژنرال" آغاز شده و تا این لحظه ادامه داشته است، اطلاع دقیقی در دست نیست.
صحنه هایی از جنگ امروز در عراق
فرمان وظیفه یک بازی ویدیویی استراتژیک جنگی است که اولین بار در سال ۲۰۰۳ توسط دو شرکت بزرگ امریکایی اکتیویژن و اسپایر مدیا، به بازار ارائه شده است.
قسمت اول این بازی در دوران جنگ جهانی دوم اتفاق میافتد، اما از قسمت دوم کم کم به دوران جنگ سرد وارد میشود و از قسمت سوم آن که در نوامبر ۲۰۱۱ و ده سال بعد از حادثه ی تروریستی ۱۱ سپتامبر به بازار عرضه شده است وارد زمان حال میشود و یکی از مناطق اصلی آن در نقطهای دقیقا مشابه بغداد کنونی اتفاق میافتاد.
مجموع فروش بازیهای "فرمان وظیفه" تا پیش از "جنگ مدرن 3" تا نوامبر 2009 به سه میلیارد دلار رسیده است که با فروش 55 میلیون نسخه از آن در زمره ی پرفروشترین بازیهای یارانه ای قرار می گیرد.
تا فوریه 2012، حدود 40 میلیون بازیکن فعال، 7 میلیون بازیکن ثابت، و یک و نیم میلیون نفر بازیکنهایی که سالانه حق عضویت می پردازند برای مجموع بازیهای "فرمان وظیفه" گزارش شده اند.
بازی "جنرال" یک بازی استراتژیک رایگان است که توسط کمپانی روسی نیوگیم سافتور طوری طراحی شده است که بازیکن در حین بازی می تواند زمانی برای تمرکز و تصمیمگیری داشته باشد که در اصطلاح به آن بازی گردش محور می گویند.
این بازی که برای اولین بار در سال 1999 ساخته شد محیطی را برای بازیکن فراهم می آورد که در آن به عنوان یک کشور که در صدد تصاحب قلمرو با به خدمت گیری دانشمندان، جنگاوران، ژنرالها و ارتشها به مقابله با بقیه ی کشورها در صحنه های واقعی جنگ بپردازد.
آمار فروش خیره کننده ی این بازی یعنی ۵۵ میلیون نسخه و ۴۷ میلیون بازی کن آن نشان میدهد که بخش زیادی از افکار عمومی جنگ طلبان به نوعی با این بازی تامین میشود.
شروع این بازی از ابتدای تاریخ جنگ جدید یعنی جنگ جهانی دوم بوده است و به نوعی با بازسازی جهت دار تاریخ، اسطوره ی کراتوس که خدای جنگ یونان باستان بوده است را بازتولید کرده است.
با توجه به رواج شدید بازیها و سینمای جنگی در چند سال اخیر و فرهنگ سازی شدید، و عدم وجود قوان جدی محدود کننده در این زمینه، سوالی که برای من پیش آمده این است: جنگ تاثیر اجتماعی بدتری دارد یا پورنوگرفی؟
۱۳۹۰ اسفند ۲۵, پنجشنبه
سالگرد کشته شدن "دلال سعيد المغربی" چریک چپ گرای فلسطینی
دلال المغربی که در سال ۱۹۵۸ در شهر یافا به دنیا آمده بود، فرماندهی گروهی ۱۳ نفره از فداییان فلسطینی به نام جوخه ی دیر یاسین را به عهده داشت.
المغربی عملیات "کمال عدوان" را سازماندهی کرد که به یاد کمال عدوان سخنگوی سازمان آزادیبخش فلسطین که در سال ۱۹۷۳ توسط کاماندوهای اسرائیلی ترور شد نام گذاری شده بود.
این عملیات در یازدهم مارس ۱۹۷۸ با هدف توقف یا کاهش سرعت مذاکرات صلح بین اسرائیل و مصر انجام گرفت و از پیچیدگیهای تاکتیکی زیادی برخوردار است.
پ.ن: عکس جسد دلال المغربی:
(در فضای فیسبوک این ضدخشونتیها یقه مان را گرفته اند دارند خفه میکنند!)
۱۳۹۰ اسفند ۲۲, دوشنبه
مادر شاهرخ رحمانی بعد از ۲ سال سکوتش راشکست / امیرمحسن محمدی
سکینه نوروی در مصاحبهاش با من گفت: خون بچهام پایمال نشود، تقاص خونش گرفته شود، امثال شاهرخ بچههای دیگری هم هستند که بدون هیچ دلیلی شهید شدهاند، بچه را ۴ سال بدون پدر بزرگ کنم و صبح برود و ظهر این چنین فجیع به قتل برسد، فرزندم زیر ماشین له شود؟ برای چی؟ چه گناهی داشت؟ مگر چه میخواست از دولت؟ آزادی میخواست دیگه جز این چیزی میخواست؟
آنقدر صدایش درد دارد که نفست تنگ میشود، دو سال است که همهٔ دردهایش را در سینهاش ریخته است و حالا برای اولین بار دارد با یک رسانه حرف میزند. بعضی از سایتها گزارش داده بودند تنها به این شرط جسد شاهرخ رحمانی را به خانوادهاش تحویل دادهاند که با رسانهها مصاحبه نکنند و علت مرگ را تنها تصادف عنوان کنند.
شاهرخ رحمانی همان کسی است که ویدیوی زیر گرفته شدنش توسط خودروی نیروی انتظامی را بارها و بارها دیدهایم. او در ۲۵ مرداد ۱۳۶۳ متولد شد، در ظهر روز ۶ دی ماه ۱۳۸۸ برابر با روز عاشورا به قتل رسید و در تاریخ ۹ دی ماه به خاک سپرده شد.
سکینه نوروی مادر شاهرخ ۵۶ ساله است، از آنجایی که خواهر شاهرخ قبلا گفته بود نه من نه خانواده دوست نداریم لحظهٔ شنیدن خبر مرگ شاهرخ را به خاطر بیاوریم، سعی کردم بر روی پیگیری قضایی قتل متمرکز شوم اما زخم مادر عمیقتر از این حرف هاست.
آنقدر صدایش درد دارد که نفست تنگ میشود، دو سال است که همهٔ دردهایش را در سینهاش ریخته است و حالا برای اولین بار دارد با یک رسانه حرف میزند. بعضی از سایتها گزارش داده بودند تنها به این شرط جسد شاهرخ رحمانی را به خانوادهاش تحویل دادهاند که با رسانهها مصاحبه نکنند و علت مرگ را تنها تصادف عنوان کنند.
شاهرخ رحمانی همان کسی است که ویدیوی زیر گرفته شدنش توسط خودروی نیروی انتظامی را بارها و بارها دیدهایم. او در ۲۵ مرداد ۱۳۶۳ متولد شد، در ظهر روز ۶ دی ماه ۱۳۸۸ برابر با روز عاشورا به قتل رسید و در تاریخ ۹ دی ماه به خاک سپرده شد.
سکینه نوروی مادر شاهرخ ۵۶ ساله است، از آنجایی که خواهر شاهرخ قبلا گفته بود نه من نه خانواده دوست نداریم لحظهٔ شنیدن خبر مرگ شاهرخ را به خاطر بیاوریم، سعی کردم بر روی پیگیری قضایی قتل متمرکز شوم اما زخم مادر عمیقتر از این حرف هاست.
-----------------------------------------------------
*توضیح: برای شنیدن صدای مادر شاهرخ اینجا را کلیک کنید.
*توضیح: برای خواندن مصاحبه ی کامل اینجا را کلیک کنید.
*توضیح: عکس بالا را برای اولین بار در سایت صبح امروز منتشر کرده ام، برای دیدن سایر عکسهای منتشر نشده اینجا را کلیک کنید.
حدود ۱۰۰ نوجوان به جرم شیطان پرستی و همجنسگرایی در عراق سنگسار شدند
روزنامه انگلیسی دیلی میل گزارش کرد در ۳ هفته ی گذشته جسد ۱۴ نوجوان دیگر پیدا شده که به علت پوشیدن لباسهای تنگ و تحریک کننده و آرایش موهای غیر متعارف در کشور عراق "ایمو" نامیده میشوند.
با این حال وزارت کشور عراق در رسانههای این کشور اعلام کرد که در هفته ی گذشته هیچ قتلی اتفاق نیفتاده است و پلیس اخلاقی این کشور نیز با صدور بیانیهای رواج پدیده ی "ایمو" را به شدت محکوم کرد.
بعضی از صاحب نظران وزارت کشور عراق را به همدستی با قاتلین متهم کرده اند، این در حالی است که انگشت اصلی اتهام به سمت تندروان مسلمان و شبه نظامیان شیعه است.
ایموها معمولن لباسهای تنگ مشکی و سفید میپوشند، آرایش میکنند و حلقههای تزئینی در اجزای صورتشان به کار میگیرند.
منبع: دیلی میل
۱۳۹۰ اسفند ۲۱, یکشنبه
شرایط دردناک پناهندگان در چاد
عکس زیر در یکی از سفرهای اخیر تبلیغاتی سرکار خانوم آنجلینا جولی به آفریقا و در اردوگاه پناهندگان در کشور چاد گرفته شده است، هرچند این ژستهای ابر قهرمانی و رؤیای امریکایی برای من تهوع آور است، اما به شرایط دردناک این اردوگاهها فکر کنید که برای اینکه از فرار کردن کودک نگون بخت به قصد تهیه غذا و مرگ احتمالی یا گرفتار شدن به دست باندهای جنایت کار جلوگیری کنند، مانند حیوانات او را با طناب به درخت بسته اند.
اشتراک در:
پستها (Atom)